Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Animagusluk Dersi Paz Mart 08, 2009 12:04 pm | |
| Forumdaki 3 kişiye özel animagusluk dersi vereceğim.Asanız yeterlidir.Katılmak isteyenler aşağıya mesaj atsın.
Katılanlar:
Luna Lovegood Bravus Porlock Aylinda Amstrey
En son Hermione Granger tarafından Paz Kas. 29, 2009 4:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Luna Lovegood Gryffindor
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Dikenli defne ve anka teleğinden yapılmıştır.Makul ölçüde esner. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi Paz Mart 08, 2009 12:05 pm | |
| Luna katılmak istediğini söyledi. | |
|
Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi Paz Mart 08, 2009 12:19 pm | |
| ''Katıldın Luna!'' dedi Profesör Granger. | |
|
Bravus Porlock Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Kayınağacı ve Ejderha Yüreği Tellerinden. Yirmi üç cm. Güzel ve esnek.
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi Ptsi Kas. 23, 2009 5:31 pm | |
| "Beni Zaten Biliyorsunuz Profesör" dedi Bravus kendinden emin bir şekilde. | |
|
Hermione Granger
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi Çarş. Kas. 25, 2009 10:53 pm | |
| ''Evet, Bravus. Adını listeye yazdım.'' dedi Profesör Granger. | |
|
Aylinda Amstrey Rawenclaw
Mesaj Sayısı : 83 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Söğüt ağacı, unicorn kuyruk teli, 22 cm, biçim değiştirme için ideal bir asa. Kayıt tarihi : 28/11/09
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi C.tesi Kas. 28, 2009 9:13 pm | |
| "Profesör," diye başladı Aylinda "Ben de Animagusluk dersi almak istiyorum" | |
|
Hermione Granger
| Konu: Geri: Animagusluk Dersi Paz Kas. 29, 2009 4:25 pm | |
| ''Tamam, dersler en kısa sürede başlayacak. Ben size mesaj gönderip haber veririm.'' dedi Profesör. Bir çok öğrenci derse katıldığı için sevinmişti. | |
|