| Farkettim ki sen... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Farkettim ki sen... Paz Ara. 13, 2009 7:17 pm | |
| Arkadaşlar alttaki üye üsteki üyeye örneğin: farkettim ki sen çok iyisin yada farkettim ki sen çok kurnazsın gibi şeyler söyleyecek. Hadi başlayalım! | |
|
| |
Bravus Porlock Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Kayınağacı ve Ejderha Yüreği Tellerinden. Yirmi üç cm. Güzel ve esnek.
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Paz Ara. 13, 2009 7:47 pm | |
| Fark ettim ki sen iyimsersin. | |
|
| |
Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Paz Ara. 13, 2009 8:04 pm | |
| Farkettim ki sen çok iyi bir üyesin.. | |
|
| |
Bravus Porlock Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Kayınağacı ve Ejderha Yüreği Tellerinden. Yirmi üç cm. Güzel ve esnek.
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Paz Ara. 13, 2009 8:36 pm | |
| Farkettim ki sen teşekkür edilecek birisin | |
|
| |
Hermione Granger
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Salı Ara. 15, 2009 7:59 pm | |
| farkettim ki sen teşekkür etmeyi seviyorsun | |
|
| |
Bravus Porlock Admin
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Perş. Ara. 17, 2009 6:13 pm | |
| farkettim ki sen haklısın | |
|
| |
Aylinda Amstrey Rawenclaw
Mesaj Sayısı : 83 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Söğüt ağacı, unicorn kuyruk teli, 22 cm, biçim değiştirme için ideal bir asa. Kayıt tarihi : 28/11/09
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... C.tesi Ara. 19, 2009 11:25 am | |
| Farkettim ki siz iyi arkadaşsınız. | |
|
| |
Bravus Porlock Admin
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... C.tesi Ara. 19, 2009 5:41 pm | |
| fark ettim ki sen de iyi bir arkadaşsın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 83 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Söğüt ağacı, unicorn kuyruk teli, 22 cm, biçim değiştirme için ideal bir asa. Kayıt tarihi : 28/11/09
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Paz Ara. 20, 2009 12:10 pm | |
| Farkettim ki sana teşekkür ediyorum (saçma oldu ama...) | |
|
| |
Excelerio Modesto Profesör
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 62 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Akçaağaç ve abanoz özü. 28 cm. Tılsımlar için birebir. Kayıt tarihi : 29/11/09
| |
| |
Bravus Porlock Admin
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Çarş. Ocak 06, 2010 8:49 pm | |
| farkettim ki sen biraz saçmalıyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Farkettim ki sen... Çarş. Ocak 06, 2010 9:18 pm | |
| Farkettim ki bir Profesörle böyle konuşulmaz! | |
|
| |
| Farkettim ki sen... | |
|