Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Annem Hp'den anlar mı? Paz Ara. 13, 2009 2:21 pm | |
| B:GüLegüLe Anne.. A:SaoL Caniiim... B:SihirLe KaL Anne... A:Ne Diyosun Sen!.. B:Öhöm Öhöm...Aksam Görüsürüz..
B:Hmm...Köfte Nefis oLmus Anne.. A:SaoL.. B:Biraz Da Balkabagi Suyu oLsa Tam Süper oLacak.. A:?!?! B:Bosver Yemek Süper oLmus eLine SagLik Anne.. A:Nereye KitapLarin oLmadan ? B:Ne Kitabi Yaa? A:BebekLer ve 14 Yasina GeLmis HaLa Hp Okuyan Kitabi.. B:Peki..A:Yerdeki PisLigi Sen TemizLiyceksin Bora.. B:Tamam... (10 Dakika Gecer Bora TV İzLemektedir) A:Hani TemizLenmemis ? B:Naapiyim Bez Yok.. A:Git aL.. B: Peki Accio Bez.. A:Ne Dedin Ne Dedin ? B:Hiic.. A:Ben TemizLerim Uyusuk Sey.. B:Ehehehhee(Bora TV'de Mac İzLemekte ve Annesi Onun Önüne Gecip Tepsiyi aLir) B:NasiL Basariyosun Anne Hic AnLamam.. A:Neyi ? B:Tam GoL oLunca Tv Önünde oLmani.. A:Naapican Yani ? B:Bi Crucio İyi Giderdi.. A:Ne Dedin Bakiyim Anneye? Cabuk Odana Ders CaLis... A:BakkaLa Gidicek Misin ? B:Peki Tamam.. A:O Zaman 3 Ekmek , 5 Yumurta , 2 KiLo eLma , Bi Paket Tuz vsvsv.. B: Vazgectim TeLefondan Siparis Edicem.. A:Ama Daha Kuruyemisten 2 Paket Cekirdek , 3 Paket TuzLu Fistik vsvsvs aLinacak? B:Kafama Bi Avada Kedavra Düssün De KurtuLayim Bu CiLeden Yarabbi.. A:Küfür Mü Ettin Anneye sen? B:Öff Anne Be...alıntıdır... Annemle böyle muhabbetlerim olmuyor şükür... | |
|
Bravus Porlock Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Kayınağacı ve Ejderha Yüreği Tellerinden. Yirmi üç cm. Güzel ve esnek.
| Konu: Geri: Annem Hp'den anlar mı? Paz Ara. 13, 2009 2:26 pm | |
| süper. Çok şükür benim de yok. Annem HP'nin bütün kitaplarını okudu ve fanatikliği onunla paylaşıyoruz. | |
|