| Hermione ~ Çalışmalarım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Hermione ~ Çalışmalarım Ptsi Ara. 07, 2009 7:48 pm | |
| Şu anda çok iyi olmasa da zamanla çoğalacağına ve düzeleceğine inanıyorum. Umarım beğenirsiniz... Aynı resimlerden oldu ama değişik şekillerde yaptım. İstek üzerine yapabilirim. + + + + + + + | |
|
| |
Bravus Porlock Admin
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 28 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Kayınağacı ve Ejderha Yüreği Tellerinden. Yirmi üç cm. Güzel ve esnek.
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Salı Ara. 08, 2009 9:40 pm | |
| Gerçekten çok güzel olmuşlar. Ellerine, emeğine sağlık. | |
|
| |
Aylinda Amstrey Rawenclaw
Mesaj Sayısı : 83 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Söğüt ağacı, unicorn kuyruk teli, 22 cm, biçim değiştirme için ideal bir asa. Kayıt tarihi : 28/11/09
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Salı Ara. 08, 2009 10:45 pm | |
| Bence de harika olmuşlar. Ellerine sağlık. Kendime bir tane yapmasam gerçekten isterdim. | |
|
| |
Hermione Granger
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 29 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Ceviz ağacı ve ejderha yüreği telinden yapılmıştır. Esnemez. Karanlık Sanatlar için uygundur. Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Cuma Ara. 11, 2009 8:07 pm | |
| Beğendiğinize sevindim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 83 Galleon : Büyü Gücü : Cesaret Puanı : Yetenek Puanı : Asa : Söğüt ağacı, unicorn kuyruk teli, 22 cm, biçim değiştirme için ideal bir asa. Kayıt tarihi : 28/11/09
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Paz Ara. 13, 2009 10:30 pm | |
| Ya ben kendime yaptım ama rengi çok koyu her gördüğümde içim kararıyo Sen bana içinde Ravenclaw amblemi, Aylinda Amstrey yazısı ve Selena Gomez resmi (Google'dan resmini bulabilirsin) olan bi tane yapabilir misin? | |
|
| |
Hermione Granger
| |
| |
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım C.tesi Ara. 19, 2009 11:28 am | |
| Tmm yazıyı ben hallederim. Rengi benim için fark etmez. Seçmen Şapka'ya sor, o bana yakışan rengi söylesin | |
|
| |
Hermione Granger
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Ptsi Ara. 21, 2009 7:00 pm | |
| Bunlar senin::: Yazıyı da hallettim canım, umarım beğenirsin. Güle güle kullan:D + + + | |
|
| |
Hermione Granger
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım Ptsi Ara. 21, 2009 9:48 pm | |
| Flood için özür... Bunlar yeniler... + + + + + + Ben en çok 1, 2 ve sonuncuyu beğendim. 3.nün yazısı çok güzel oldu! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hermione ~ Çalışmalarım C.tesi Şub. 06, 2010 12:50 pm | |
| Hepsi çok güzel olmuş. Ama ben en çok 3 ve 6 yı sevdim. | |
|
| |
| Hermione ~ Çalışmalarım | |
|